Skambinkite
Apie Braun

Apie Braun

Vidutiniškai vyras turi apie 50000 barzdos plaukelių, kurie paauga po maždaug 0,4mm per 24 valandas. Barzda ir jos tvarkingumas yra mūsų natūralus aksesuaras, kuriuo galime padėti sau išreikšti indvidualų požiūrį į pasaulį. Vokietijos kompanija Braun tai puikiai supranta ir būtent todėl jau beveik 100 metų tai yra vienas gerbiamiausių ir populia...

Vidutiniškai vyras turi apie 50000 barzdos plaukelių, kurie paauga po maždaug 0,4mm per 24 valandas. Barzda ir jos tvarkingumas yra mūsų natūralus aksesuaras, kuriuo galime padėti sau išreikšti indvidualų požiūrį į pasaulį. Vokietijos kompanija Braun tai puikiai supranta ir būtent todėl jau beveik 100 metų tai yra vienas gerbiamiausių ir populiariausių prekinių ženklų pasaulyje. Braun bardaskutės yra vienas kertinių akmenų šioje kompanijoje. Žmonės dažnai maišo Braun ir Gillete produktus, ir tai iš dalies logiška, kadangi tai yra vienas koncernas, kuris specializuojasi aukštos klasės barzdaskučių namams rinkoje.

Per ilgalaikę patirtį Braun smarkiai ištobulino savo barzdaskučių liniją. Kiekviena Braun barzdaskučių serija pritaikyta unikaliam vartotojui ir turi savo privalumų, todėl jos ir yra vienos populiariausių pasaulyje. Pasirinkimas tikrai platus, todėl nuo super žvaigždių ar stilistų profesionalų iki paauglio pirmą kartą į rankas paimančio skutimosi mašinėlę. Tačiau visos be išimčių Braun barzdaskutės turi ir šį tą bendro, tai yra aukšta kokybė, patogumas vartotojui ir saugumas skutantis, tai pagrindinės svarbios vertybės vedančios aukščiausių skutimosi rezultatų ir solidžios vyriškos išvaizdos keliu su Braun.

Dažnai girdime klausimus "kuri barzdaskutė geriausia?", "kaip išsirinkti barzdaskutę?". Ir iš tiesų kartais išsirinkti tinkamiausią barzdaskutę gali pasirodyti sunki užduotis, ir tam reikia daug žinių. Todėl mes norime sutaupyti jūsų laiko, tikrai drąsiai klauskite mūsų ir su malonumu padėsime rasti geriausią ir labiausiai jums tinkantį Braun barzdaskutės variantą. 

Rūšiuoti pagal:

 Nėra aktyvių prekių.

Mūsų parduotuvėse taip pat galite įsigyti
Greitas pristatymas
1-2 darbo dienos su VENIPAK kurjeriu
Operatyvi pagalba telefonu
7 dienas per savaitę; 8.00 — 21.00 val.
Įvairūs atsiskaitymo būdai
Banko pavedimu arba grynaisiais kurjeriui, vietoje – grynais arba banko kortele