Skambinkite
Braun barzdaskutės 5-7-9 serija

Braun barzdaskutės 5-7-9 serija

Puslapio apačioje galite rasti aprašymą, kuo skiriasi pačios kokybiškiausios Braun 7 ir 9 serijos barzdaskutės vyrams? 3 serijos ir geriausios savaip, paskaitykite palyginimą, įvertinkite pranašumą ir išsirinkite, kuri geriausia asmeniškai jums.  

Kokybiškiausios ir geriausios Braun Barzdaskutės internetu. Puikus kainos ir kokybės pasirinkimas. ...

Puslapio apačioje galite rasti aprašymą, kuo skiriasi pačios kokybiškiausios Braun 7 ir 9 serijos barzdaskutės vyrams? 3 serijos ir geriausios savaip, paskaitykite palyginimą, įvertinkite pranašumą ir išsirinkite, kuri geriausia asmeniškai jums.  

Kokybiškiausios ir geriausios Braun Barzdaskutės internetu. Puikus kainos ir kokybės pasirinkimas. Braun 5 7 ir 9 serija maksimaliai geros ir vienos populiariausių Braun barzdaskučių. Puikus kainos ir kokybįs santykis vyriškam skutimuisi. Rimtos Braun barzdaskutės komfortiškam skutimuisi.

Rūšiuoti pagal:
Rodyti:
Prekių filtravimas
Kaina
Braun barzdaskutės serija
Valymo ir krovimo įrenginys
Spalva
Su nuolaida
Pagaminta
Kirpiklis
Ar galima skusti su putomis ir geliu?

Braun 51-B1000s barzdaskutė (Wet and Dry Series 5 EasyClean,...
Sandelyje: Yra
Atsiliepimų nėra
67,99 €
Rodoma 37 - 37 iš 37 prekių
Mūsų parduotuvėse taip pat galite įsigyti

Braun 5 serijos barzdaskutės ir jų pagrindinės savybės. Braun 5 serijos (series 5) barzdaskutės pagrindinis skirtumas nuo Braun series 3 būtų lanksti barzdaskutės galvutė. Lankščios galvutės dėka, barzdaskutei dar lengviau prisiderinti prie vyro veido kontūrų, todėl skutimąsis tampa dar tikslesnis ir patogesnis. Tikslus veido kontūrų atkartojimas leidžia patogiau skusti problemiškas vietas, kaip smakrą ir kaklą. Taip pat Braun 5 serijos barzdaskutės turi stipresnį motorą ir geresnį, bei geresnę bateriją lyginant su 3 serija. Pilnai atsparios vandeniui (iki 5 metrų gylio). Dažnai šios barzdaskutės yra aukso viduriukas ieškant aukštos kokybės, patikimumo ir kainos.

Braun 7 serijos barzdaskutės ir jų pagrindinės savybės. Braun 7 serijos (series 7) barzdaskutės pagrindiniai skirtumai lyginant su Braun series 5 būtų tai, jog naujos 7 serijos barzdaskutės turi 10,000 mikro vibracijų per minutę, kad dar maloniau ir tiksliau priglustų prie veido odos. Barzdaskutės taip pat sugeba automatiškai prisitaikyti prie barzdos tankumo, todėl pirmuoju kartu nuskuta iki 2 kartų daugiau plaukelių. Barzdaskutėje taip pat galite rinktis 1 iš 5 skutimosi būdų (nuo labai švelnaus iki turbo). Braun 7 serijos barzdaskutė yra idealus pasirinkimas jautriai veido odai. Tai vienos moderniausių ir turbūt švelniausiai skutančių barzdaskučių rinkoje. Tvirtos, patikimos (gaminama tik Vokietijoje), malonios veido odai + gausu naujausių technologijų.

Braun 9 serijos barzdaskutės ir jų pagrindinės savybės. Braun 9 serijos (series 9) barzdaskutės vadinamos geriausiomis pasaulyje. Barzdaskutės turi visus ankstesnių Braun serijų pranašumus, o taip pat 4 skutimosi elementus, titanu dengtą vidurinį trimerį ir kitus pažangiausius bei labai solidžiai ir iki smulkmenų, tik iš pačių kokybiškiausių medžiagų Vokietijoje padarytus elementus. Barzdaskutė savaime atlieka net 40,000 skutimųjų judesių per minutę. Jokia kita barzdaskutė net negali lygintis skutimosi komfortu, švelnumu, greičiu ir kitais kokybiniais elementais. Jei ieškote geriausios barzdaskutės – rinkitės Braun series 9.

Mūsų konsultantai visada yra pasiruošę padėti išsirinkti asmeniškai jums geriausią Braun barzdaskutę. Todėl jeigu tik kiltų klausimų - visada prašome kreiptis ir pasistengsime padėti.

Barzdaskutes turime Vilniaus sandėlyje, todėl pristatome labai greitai visoje Lietuvoje + galima atsiimti tiesiai iš sandėlio.

Greitas pristatymas
1-2 darbo dienos su VENIPAK kurjeriu
Operatyvi pagalba telefonu
7 dienas per savaitę; 8.00 — 21.00 val.
Įvairūs atsiskaitymo būdai
Banko pavedimu arba grynaisiais kurjeriui, vietoje – grynais arba banko kortele